Administrim Biznesi dhe Ekonomiks

Menaxhimi i Turizmit

Diploma Bachelor në specializimin Menaxhim i turizmit ofron  njohuri të përgjithshme lidhur me  çështjet kyqe të afarizmit në turizëm.Kjo nënkupton se studentët do të pajisen

Lexo më shumë »
Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ