Sherbimet për Studentë

Zyra e Karierës

Në kuadër të Kolegjit Dardania funksionon Zyra e karrierës si sektor i veqantë i qendrës së shërbimeve të studentëve të Kolegjit. Zyra e karrierës funksionon

Lexo më shumë »

Financat

Kolegji Dardania, gjatë çdo viti akademik ofron bursa sociale si dhe bursa për studentë të shkëlqyeshëm. Kolegji Dardania i mundëson studentëve që pagesat e studimeve

Lexo më shumë »

Biblioteka

Kolegji DARDANIA posedon bibliotekën fizike e cila përfshinë katin e 3 dhe katin e 4 të Kolegjit. Kolegji DARDANIA posedon bibliotekën fizike e cila përfshinë

Lexo më shumë »
Close Menu
en_USEN
sqSQ en_USEN