Latest Activities

Stafi i ri

Potenciali i personelit dhe zhvillimi i tij permanent paraqet njërin nga prioritetet kryesore të Kolegjit dhe njëkohësisht forcën motorike për realizimin e qëllimeve të tij.

Lexo më shumë »
Close Menu
en_USEN
sqSQ en_USEN