Stafi i ri

Potenciali i personelit dhe zhvillimi i tij permanent paraqet njërin nga prioritetet kryesore të Kolegjit dhe njëkohësisht forcën motorike për realizimin e qëllimeve të tij. Stafi akademik në Kolegjin “Dardania” …

Lexo më shumë
Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ