Stafi i ri

Potenciali i personelit dhe zhvillimi i tij permanent paraqet njërin nga prioritetet kryesore të Kolegjit dhe njëkohësisht forcën motorike për realizimin e qëllimeve të tij. Stafi akademik në Kolegjin “Dardania” …

Lexo më shumë

Stafi Akademik

Stafi Akademik Administrim Biznesi dhe Ekonomiks Prof. Dr. Bilall Kasamibilallkasami@kolegjidardania.com PhD. Naser Shabaninasershabani@kolegjidardania.com PhD. Amir Imeriamirimeri@kolegjidardania.com PhD. Rilind Ademirilindademi@kolegjidardania.com Prof. Asc. Dr Bekim Stafaibekimstafai@kolegjidardania.com PhD Edlir Orhaniedlirorhani@kolegjidardania.com Prof. Dr. Halim…

Lexo më shumë

Prononcimet e stafit akademik

Prof.Dr.Gjyldane Mulla Misioni ynë është të ofrojmë një përvojë mësimi që rrit zhvillimin në karrierë, rrit vlerat e jetës dhe siguron ngritjen personale Përshëndetje, dhe mirë se vini ne Kolegjin…

Lexo më shumë
Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ