Financat

Kolegji Dardania, gjatë çdo viti akademik ofron bursa sociale si dhe bursa për studentë të shkëlqyeshëm. Kolegji Dardania i mundëson studentëve që pagesat e studimeve të kryhen edhe përmes këstëve…

Lexo më shumë
Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ