Të gjitha fushat që përmbajnë shenjën (*) janë obligative që të plotësohen!

TË DHËNAT PERSONALE TË APLIKUESIT


MashkullFemër

PËRGATITJA PARAPRAKE SHKOLLORE


PoJo


Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale - Niveli BachelorPërkujdesje dhe Mirëqenie Sociale - Niveli BachelorShkenca Politike dhe Administrim Publik - Niveli Bachelor*Gjuhë Angleze dhe Studime Amerikane - Niveli Bachelor*Administrim Biznesi dhe Ekonomiks - Niveli BachelorAdministrim Publik - Niveli Master

Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ