Të gjitha fushat që përmbajnë shenjën (*) janë obligative që të plotësohen!

TË DHËNAT PERSONALE TË APLIKUESIT


MashkullFemër

PËRGATITJA PARAPRAKE SHKOLLORE


PoJo


Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale - Niveli BachelorPërkujdesje dhe Mirëqenie Sociale - Niveli BachelorShkenca Politike dhe Administrim Publik - Niveli Bachelor*Gjuhë Angleze dhe Studime Amerikane - Niveli Bachelor*Administrim Biznesi dhe Ekonomiks - Niveli BachelorAdministrim Publik - Niveli Master

Kolegji Dardania
Rr. Ibrahim Lutfiu nr.93
Prishtinë
+381 38 247 587
+377 44 636 359
info@kolegjidardania.com

Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ