Kolegji Dardania nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Qendrën për Informim dhe Përmirësim Social

Kolegji Dardania nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Qendrën për Informim dhe Përmirësim Social

Me datë 19 Prill, 2021 Kolegji Dardania ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Qendrën për Informim dhe Përmirësim Social (QIPS)/Linja e Jetës.

Përmes këtij bashkëpunimi studentët e Kolegjit Dardania në programet Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale, si dhe Përkujdesje dhe Mirëqenie Sociale, do të kenë mundësinë që të zhvillojnë punën praktike në QIPS dhe të jenë pjesëmarrës në trajnime profesionale.

Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ