Vazhdon regjistrimi i studentëve të rinj në Kolegjin Dardania

Vazhdon regjistrimi i studentëve të rinj në Kolegjin Dardania

Shtyhet afati për regjistrim të studentëve të rinj për vitin akademik 2020/21 në nivelin Bachelor dhe Master!

Në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASh) me nr. 01B-133, të datës 19.11.2020, është shtyer afati i regjistrimit të studentëve për vitin akademik 2020/21 në nivelin Bachelor dhe Master. Afati për regjistrim të studimeve për nivelin Bachelor është i hapur deri më datë 27.11. 2020, kurse për nivelin Master deri më datë 30.11.2020.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të regjistrohen në programet e studimit që ofrohen nga Kolegji Dardania, mund të aplikojnë online në: https://www.kolegjidardania.com/apliko/ apo mund të kontaktojnë me zyrën e regjistrimit në numrat e telefonit (Viber dhe Whatsapp): +383 44 249 100 dhe +383 44 63 63 59.

Ne ju mirëpresim duke konsideruar sigurinë dhe shëndetin tuaj prioritetin tonë kryesor!

Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ