Stafi i ri

Potenciali i personelit dhe zhvillimi i tij permanent paraqet njërin nga prioritetet kryesore të Kolegjit dhe njëkohësisht forcën motorike për realizimin e qëllimeve të tij. Stafi akademik në Kolegjin “Dardania” …

Lexo më shumë

Stafi Akademik

Stafi Akademik Administrim Biznesi dhe Ekonomiks Prof. Dr. Bilall Kasamibilallkasami@kolegjidardania.com PhD. Naser Shabaninasershabani@kolegjidardania.com PhD. Amir Imeriamirimeri@kolegjidardania.com PhD. Rilind Ademirilindademi@kolegjidardania.com Prof. Asc. Dr Bekim Stafaibekimstafai@kolegjidardania.com PhD Edlir Orhaniedlirorhani@kolegjidardania.com Prof. Dr. Halim…

Lexo më shumë

Prononcimet e stafit akademik

Prof.Dr.Gjyldane Mulla Misioni ynë është të ofrojmë një përvojë mësimi që rrit zhvillimin në karrierë, rrit vlerat e jetës dhe siguron ngritjen personale Përshëndetje, dhe mirë se vini ne Kolegjin…

Lexo më shumë

Financat

Kolegji Dardania, gjatë çdo viti akademik ofron bursa sociale si dhe bursa për studentë të shkëlqyeshëm. Kolegji Dardania i mundëson studentëve që pagesat e studimeve të kryhen edhe përmes këstëve…

Lexo më shumë
  • 1
  • 2
Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ