Aktivitetet e Fundit

Stafi i ri

Potenciali i personelit dhe zhvillimi i tij permanent paraqet njërin nga prioritetet kryesore të Kolegjit dhe njëkohësisht forcën motorike për realizimin e qëllimeve të tij.

Lexo më shumë »

Kolegji Dardania
Rr. Ibrahim Lutfiu nr.93
Prishtinë
+381 38 247 587
+383 44 636 359
info@kolegjidardania.com

Close Menu
sqSQ
en_USEN sqSQ