Politikat për zhvillim të stafit akademik

Lexo më shumë
Prononcimet e stafit akademik

Përshëndetje, dhe mirë se vini ne Kolegjin Dardania - Një institucion me një rritje te lartë të regjistrimit të studentëve, një program të zgjedhur akademik, dhe një objekt të ri dhe modern në qender të Prishtinës.

Lexo më shumë
Stafi Akademik

Lexo më shumë
Stafi i ri

-

Lexo më shumë