Bufe

  • Byfe

Bufe

Përveç cilësisë dhe mësimdhënies së avancuar Kolegji DARDANIA studentëve të vet u ofron edhe ambiente relaksimi e një ndër to është edhe bufeja

Përveç cilësisë dhe mësimdhënies së avancuar Kolegji DARDANIA studentëve të vet u ofron edhe ambiente relaksimi e një ndër to është edhe Bufeja e cila gjendet brenda hapësirave të DARDANISË, ku studentët përveç çlodhjes me një kafe të çastit mund edhe të relaksohen duke ndëgjuar këngë e tyre të preferuara, duke shikuar lojën e tyre favorite të futbollit, apo të përdorin smartphonet e tyre për të komunikuar online me më të dashurit e tyre përmes rrjeteve sociale të cilat kohëve të fundit janë bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë sonë.
Jo rrallë herë ndodh që grupe të studentëve të bëjnë edhe organizime të ndryshme si festat për ditëlindje apo festat e ndryshme të organziaura me rastin e diplomimit të tyre ku të pranishëm përveç kolegëve janë edhe miq e familjarë të tyre.
Pra, DARDANIA ka menduar që studimet për studentët e vet të jenë jo vetëm përfitim i dijës por edhe e përjetimeve dhe kujtimeve më të bukura që mund t'i ketë jeta e një studenti.