Bibloteka

Kolegji Dardania posedon bibliotekën fizike e cila përfshinë katin e 3 dhe katin e 4 të Kolegjit. Kjo bibliotekë është e paisur me literaturën më moderne e cila është në dispozicion të studentëve në çdo kohë.

Lexo më shumë
Kabineti i informatikës

Teknika dhe teknologjia tanimë janë shumë të avancuara dhe njëkohësisht dita e ditës po tregojnë progres të dukshëm. Duke e parë që edhe zhvillimet në vend kanë progres të vazhdueshëm dhe të shpejt,

Lexo më shumë
Salla e leximit

Duke e parë interesimin e vazhdueshëm të studentëve për shfrytëzimin e ambienteve të Kolegjit Dardania, përkatësisht të bibliotekës dhe sallave të vogla të leximit,

Lexo më shumë