Activities

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

HAPET KONKURSI PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE TË RINJ!

 
 

Kolegji Dardania shpallë konkurs për regjistrimin e #studentëve të rinj për vitin akademik 2018/2019!

Ne ju presim çdo ditë në kampusin e Kolegjit Dardania në #Prishtinë për t'u konsultuar rreth programeve studimore dhe mundësive që ofrohen në kuadër të #Kolegjit #Dardania.

• BURSA STUDIMORE DERI NE 100%
• BURSA STUDIMORE DERI NE 50%
• ZBRITJE 10% PER TE GJITHE TE REGJISTRUARIT DERI ME 15 KORRIK!

Studioni në programe unike dhe me profesorë të kualifikuar ndërkombëtarisht!

Aplikoni online në: http://www.kolegjidardania.com/apply/apply-now

Gjthashtu, për çdo infromate shtesë na telefononi në numrat e telefonit: 044 636 359 (Viber) dhe 044 249 100 (Viber)

#DardaniaCollege #KolegjiDardania #YouCantFakeKnowledge#2018/2019 #Matura2018 #Maturantet