NJOFTIM PËR MBROJTJE TË TEMËS SË MASTERIT

-

Ju njoftojmë se më 29.12.2017  duke filluar në ora 15:00 në amfiteatrin nr.13 të Kolegjit Dardania, do të bëhet mbrojtja publike e temës së masterit nga kandidatet:

 

 

Qëndresa Dukaj me temën: Ndërlidhja në mes varësisë së përdorimit të internetit dhe depresionit tek adoleshentët .

 

 

Rrezarta Sadiku-Hyseni me temën: Kanceri dhe ndikimi emocional .

 

 

Feride Fejza me temën: Roli i menaxherit në performance e punëtoreve të Klinikës së Anesteziologjis me mjekim intensiv .

 

 

Genzana Gërxhaliu me temën: Familja, droga dhe adoleshenca .

 

 

 

 

 

 

Me respekt:

Administrata

28.12.2017