NJOFTIM PËR MBROJTJE TË TEMËS SË MASTERIT

-

Ju njoftojmë se më 29.12.2017  në ora 14:00 në amfiteatrin nr.13 të Kolegjit Dardania, do të bëhet mbrojtja publike e temës së masterit nga kandidatet:

 

 

Fetije Rizani me temën: Procesi i privatizimit në Kosovë, gjatë viteve    1999-2008 .

 

 

Ragip Shaqiri  me temën: Efektet e politik e politikes fiskale dhe zhvillimi ekonomik ne Kosovë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Me respekt:

Administrata

28.12.2017