Lajmërimet

NJOFTIM PËR MBROJTJE TË TEMËS SË MASTERIT

-

Ju njoftojmë se më 02.05.2017  në ora 15:00 në amfiteatrin nr.13 të Kolegjit Dardania, do të bëhen mbrojtjet publike të temave të masterit nga kandidati:

  

Visar Pacolli me temën: Humbjet Ekonomike nga Sulmet Kibernetike Në Sistemin Bankar dhe Infrastrukturen Kritike.

 

Me respekt:

Administrata

29.04.2017