Lajmërimet

NJOFTIM për Afatin e Qershorit

-

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit “DARDANIA” të nivelit Baçelor dhe Master se afati iQershorit për paraqitjen e provimeve fillon nga data 27.06.2017 deri me datë 04.07.2017. Studentët gjatë paraqitjes së provimeve janë të obliguar ta kenë indeksin, ID- kartelen  me vete.  Me datë 29.06.2017 do të bëhet publikimi i orarit të mbajtjes së provimeve për afatin e Qershorit. Ndërkaq mbajtja e provimeve fillon nga data 05.07.2017.

 
 

Me nderime

Administrata

20.06.2017