Njoftim për Afatin e provimeve të Shtatorit

-

               NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit “DARDANIA” të nivelit Baçelor dhe Master se afati i Shtatorit për paraqitjen e provimeve fillon nga data 05.09.2017 deri me datë 12.09.2017. Studentët gjatë paraqitjes së provimeve janë të obliguar ta kenë indeksin, ID- kartelen  me vete.  Me datë 09.09.2017 do të bëhet publikimi i orarit të mbajtjes së provimeve për afatin e Shtatorit. Ndërkaq mbajtja e provimeve fillon nga data 15.09.2017.

 
 

Me nderime

Administrata

04.09.2017