Ju njoftojmë se më 15.12.2017 në ora 15:00 në amfiteatrin n

-

Ju njoftojmë se më 15.12.2017  në ora 15:00 në amfiteatrin nr.13 të Kolegjit Dardania, do të bëhet mbrojtja publike e temës së masterit nga kandidatja:

 

 

 

Gjylije Lecaj me temën: Ndikimi i faktorëve psiko-social tek nënat vetushqyese (analizë komparative mes nënave vetushqyese shqipfolëse, në Kosovë dhe Gjermani) .

 

 

 

 

 

 

 

Me respekt:

Administrata

14.12.2017