Ngjarjet

Promovimi i absolventit për gjeneratën 2012/2013.

Në Kolegjin DARDANIA u mbajt promovimi i absolventit për gjeneratën 2012/2013.
Në këtë ceremoni u bë shpërndarja e fletëpromovimeve, si dhe ndarja e mirënjohjeve “Student i Dalluar” dhe “Student...

Ceremonia e absolventëve për gjeneratën 2013.

Në Kolegjin DARDANIA u organizua Ceremonia e promovimit të absolventëve për gjeneratën 2013. Gjatë kësaj ceremonie edhe kësaj rradhe Kolegji DARDANIA shpërbleu Studentët e Dalluar për suksesin e...