Alumni Kolegji DARDANIA

Kolegji Dardania përkujdeset që bashkëpunimin me studentët t'a vazhdojë edhe pas diplomimit të tyre, ekipi ynë...

Lexo më shumë
Te Diplomuarit ne KD

Studentët e diplomuar ne KD

Lexo më shumë
Ngjarjet

Inforomohu reth te gjitha eventet qe jane mbajtur dhe kan te bejne me Universitetin Dardania.

Lexo më shumë
Emailat e studentëve

Emailat e studentëve – alumni

Lexo më shumë
Alumni Kariera

Lexo më shumë