Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Regjistrimi i studentëve të rinj vazhdon në Kolegjin DARDANIA

Regjistrimi i studentëve të rinj vazhdon në Kolegjin DARDANIA.
Numër i madh maturantësh vazhdojnë të bëhen studentë të institucionit tonë, në institucionin ku do të sigurojnë një të ardhme të...

Kolegji DARDANIA mirëpret studentët e rinjë

Të nderuar studentë ju njoftojmë se me datë 16 Tetor 2015 ora 16:30 me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2015/16, Kolegji DARDANIA organizon mirëseardhjen për studentët e rinj, me ç’rast do...

Shpallen fituesit në Garën për Esenë më të mirë të muajit Gusht.

Shpallen fituesit në Garën për Esenë më të mirë të muajit Gusht.

Vendi i parë, i dytë, dhe vendi i tretë në këtë garë do të jenë përfitues të bursave në Kolegjin DARDANIA.

Fituesit në këtë garë e cila...

5 nga 47 esetë e përzgjedhura nga komisioni vlerësues për votim në garën për esenë më të mirë

Nga 47 ese, komisioni ka vendosur që vetëm 5 prej tyre të publikohen në garën për esenë më të mirë. Ne i ftojmë të gjithë kandidatët të cilët nuk u paraqiten për të konfirmuar pjesëmarrjen e tyre me...

Përkushtimi i Kolegjit DARDANIA në ofrimin e programeve të reja studimore vlerësohet lartë edhe nga ekspertët me renome botërore në fushën e Terapisë Familiare

Përveç mbështetjes dhe përkrahjes së parezervë për organizimin dhe mbajtjen e konferncës për Terapi Familiare, Kolegji  DARDANIA  u vlerësua shumë edhë për angazhimin dhe punën e bërë për akreditimin...