Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Vizita në kafiterinë “X21”

Disa studentë të programit Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale si dhe Përkujdesje dhe Mirëqenie Sociale të Kolegjit DARDANIA, sot vizituan kafiterinë “X21”.
Me këtë rast studentët tanë...

Studentët e Kolegjit DARDANIA shpërndajnë dhurata per shumë familje Prishtinase

Me paratë që ka mbledhur nga kolegët dhe profesorët kanë arritur të blejnë 200 dhurata për fëmijët e skamnorëve që jetojnë në objekti kolektiv në fushën e Pajtimit në Prishtinë, apo si njihet ndryshe...

GARA PËR ESENË MË TË MIRË

Pas suksesit në vitin e kaluar, Kolegji DARDANIA ka vendosur që t'a mbaj garën për esenë më të mirë edhe këtë vitë ku fituesit do të kan mundësin të fitojnë BURS 100%. Në garë mund të aplikojnë të...

Vizitë në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Një grup studentësh të programit të Shkencave Politike dhe Administrimit Publik të Kolegjit DARDANIA, sot kanë vizituar Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Studentët u informuan rreth punës së organit...

Studio në Kolegji DARDANIA me programe unike dhe në mesin e studentëve Elitar

Kolegji DARDANIA ofron këto fakulltete:

Ekonomik, Juridik, Shkenca Politike, Përkujdesje dhe Mirëqenie Sociale, Psikologji, Gjuhë Angleze

 Qmimi: 600€ viti (50€ kësti mujor)

Studio në Kolegjin...