Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Webinari në American Corner

Studentët e drejtimit Gjuhe Angleze dhe Studime Amerikane të Kolegjit DARDANIA ishin pjesë e webinarit të organizuar në American Corner.

Ligjerata nga Janusz Bugajski

Sot, me 3 maj, ne kolegjin DARDANIA analisti i mirenjohur politik i permasave boterore Janusz Bugajski, mbajti ligjerate mbi gjendjen aktuale ne Ballkan nga prizmi i politikes se re amerikane. Ne...

Vizita në "SOS fshatrat e fëmijëve"

Studentët e Kolegjit DARDANIA të departamentit: Perkujdesje dhe mirëqenie sociale vizituan "SOS fshatrat e fëmijëve" në Prishtinë. Gjatë vizitës studentët u informuan rreth funksionalizimit të kësaj...