Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë

Sot u nënshkrua Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë.

Përmes këtij memorandumi, studentët e Kolegjit Dardania, më saktësisht studentët e...

Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë

Sot u nënshkrua Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë.

Përmes këtij memorandumi, studentët e Kolegjit Dardania, më saktësisht studentët e...

Ceremonia e promovimit të absolventëve për gjeneratën 2014/2015

Në Kolegjin DARDANIA u organizua Ceremonia e promovimit të absolventëve për gjeneratën 2014/2015.
Gjatë kësaj ceremonie, si çdo vit, Kolegji DARDANIA shpërbleu Studentët e Dalluar për suksesin e...

Ligjerata nga Prof. Dr Jahja Kokaj

Dje, më datë 22.06.2017 u mbajtë ligjeratë nga profesori me renome nderkombetare dhe drejtori i QHZHK-së, Prof. Dr Jahja Kokaj lidhur me temen 'Mësimdhënia dhe Mësimnxënia në Driten e Neuroshkences...

Vizita në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Studentët e Kolegjit DARDANIA të Programit Arkitekturë dhe Planifikim Urban vizituan Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Departamenti i Mjedisit, ku si temë është zhvilluar “Procedurat...