Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Brezovica Trip

Të dashur studentë,

Ju rikujtojmë që këtë të diele jemi duke organizuar një vizitë një-ditore në resortin skijues të Brezovicës.

Bileta për këtë vizitë kushton 5 EURO, dhe pagesa duhet të kryhet më...

Vizitua në Qendrën Mediko Psiko-Terapike “Labyrinth”

Disa studentë të programeve “Psikologji Aplikative” dhe “Perkujdesje dhe Mirëqenie Sociale” sot vizituan Qendrën Mediko Psiko-Terapike “Labyrinth”, ku u informuan rreth veprimtarisë që kjo qendër e...

Sesion informues për studentët nga American Advising Center

Ishte kënaqësi të mirëpresim në Kolegjin Dardania përfaqësuesit e American Advising Center të cilët ofruan një sesion informues për studentët e pranishëm.

Sesioni konsistoi në informimin më të...

Ligjerat nga Arban Abrashi

Sot mirëpritëm për një diskutim me studentët kandidatin për kryetar të Prishtinës, z.Arban Abrashi.

Temat kryesore mbi të cilat u zhvillua diskutimi ishin: Fondi i punësimit për të rinjtë; plani për...

Ceremonia e mirëseardhjes të studentëve të vitit 2017-2018

Sot mirëpritëm në amfiteatrot e Kolegjit Dardania studentët e rinj që presin të fillojnë studimet në vitin e parë akademik.

Pas shpalosjes së programit për njohjen e strukturave administrative dhe...