Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Ligjëratë e hapur: Identiteti Kombëtar dhe Njohja e Kulturave

Kolegji Dardania
Published by  Kastriot Shabiu  ·  March 27  · 

Në Kolegjin Dardania është mbajtur ligjërata e hapur me temën "Identiteti Kombëtar dhe Njohja e Kulturave" me ligjërues Dr....

Studentët e Kolegjit Dardania pjesëmarrës në BritTalks 2018

Studentët e Kolegjit Dardania kanë qenë pjesëmarrës ne eventin BritTalks 2018, të organizuar nga British Embassy, Pristina .

Ky edicion i BritTalks kishte si tematikë kryesore dhjetë vetorin e...

Studentët e Kolegjit Dardania fillojnë punën praktike në OJQ Labyrinth

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe Qendra Labyrinth studentet e programit "Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale", Violeta Zeneli dhe Amire Hajredini,...

Vizita e maturantëve nga Komuna e Lipjanit

Sot ishte kënaqësi të mirëpresim në Kolegjin Dardania maturantët e Shkollës së Mesme “Mikse”, nga Komuna e Lipdddjanit.

Për të gjithë maturantët e pranishëm, u mbajtë një ligjëratë e shkurtër nga...

NJOFTIM PËR MBROJTJE TË TEMËS SË MASTERIT

NJOFTIM PËR MBROJTJE TË TEMËS SË MASTERIT

 Ju njoftojmë se më 16.04.2018  në ora 16:00 në amfiteatrin nr.13 të Kolegjit Dardania, do të bëhet mbrojtja publike e temës së masterit nga kandidatja:

 

- ...