Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

PRAKTIKË DY JAVORE NË BRUKSEL TË STUDENTËVE TË KOLEGJIT DARDANIA

Dhjetë student të vitit të parë dhe të dytë, të Kolegjit Dardania , Fakulteti i Psikologjisë, vizituan Brukselin për të mbajtur praktikë dyjavore në Qendrën Klinike Universitare të Brukselit ‘Brugmann ’,...

DISKUTIMI SHKENCOR “E ARDHMJA E KOSOVËS - ASPEKTE EKONOMIKE, POLITIKE E JURIDIKE”.

Universiteti DARDANIA – Instituti për Studime Bashkëkohore më datë 29 prill 2005 organizoi Debatin “E ardhmja e Kosovës - aspekte ekonomike, politike e juridike”.dhe miratuan keto perfundime

PËRFUNDIME

LIGJËRATË ME PROF.DR. JACQUES ABEN

Vështrim në ligjëraten e Prof  Dr. Jacques Aben nga Universiteti I Montpelliees–Francë, e mbajtur me 12.04.2007 në Kolegjin Dradania me temën “Elementet e politikës monetare në Unionin Evropian me...