Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

Grupi i parë i studentëve përfunduan me sukses punën praktike në "Labyrinth"

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Qendrës Labyrinth dhe Kolegjit Dardania, përfunduan me sukses punën praktike grupi i parë i studentëve nga programet "Psikologji Aplikative dhe...

Vizita e maturantëve nga Komuna e Gjilanit

Shumë maturantë nga Komuna të ndryshme të Kosovës janë duke vizituar Kolegjin Dardania për t’u njohur më mirë me mundësitë e programeve studimore dhe infrastrukturën moderne të Kolegjit Dardania.

Këtë...

Kolegji Dardania nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit me Qendrën Labyrinth

Më datë 16.03.2018, u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe Qendra Labyrinth .

Me anë të këtij memorandumi, studentët e programeve “Psikologji Aplikative dhe Studime...

Aktivitet bamirës nga studentët e Kolegjit Dardania

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë , sot kemi filluar promovimin e kampanjës bamirëse  # DhuroDashni .

Të gjithë studentët e...

Studentët e Kolegjit Dardania fillojnë punën praktike në SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë

Studentët e përzgjedhur të vitit të tretë në programin “Psikologji Apikative dhe Studime Menaxheriale” kanë filluar mbajtjen e punës praktike në SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

Puna praktike...