Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitetet

PROMOVIMI I ABSOLVENTIT GJENERATA 2012/2013

Prishtinë 13.06.2015 – Në Kolegjin DARDANIA u mbajt promovimi i absolventit për gjeneratën 2012/2013. 

Kjo ngjarje tani më është bërë një traditë në Kolegjin DARDANIA, ku studentët absolventë pas...

Planifikimi i Karrierës dhe Strategjitë e Kërkimit të Punës

Të nderuar studentë,
Ju njoftojmë se të Premtën me datë 12 Qershor 2015, do të mbahet ligjerata me temë “Planifikimi i Karrierës dhe Strategjitë e Kërkimit të Punës” nga Prof.Dr. Izet Zeqiri dhe...

Disa nga studentët e programit të Shkencave Politike dhe Administrimit Publik të Kolegjit DARDANIA, sot kanë vizituar Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Studentët u informuan rreth punës së organit legjislativ të Kosovës, për punën e deputetëve në seanca plenare, ligjet në procedurë, ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, aktivitetet e...

Komuna e Prishtinës mirëpriti disa nga studentët e programit të Arkitekturës të Kolegjit DARDANIA.

Komuna e Prishtinës mirëpriti disa nga studentët e programit të Arkitekturës të Kolegjit DARDANIA.

Drejtori i Urbanizmit z. Liburn Aliu i informoi lidhur me kompetencat e kësaj drejtorie. Studentët...

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi në mes të Kolegjit Universitar DARDANIA dhe Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi në mes të Kolegjit DARDANIA dhe Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Kolegji DARDANIA dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi. Qëllim i këtij...