Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Sesion informues për studentët nga American Advising Center

-

Ishte kënaqësi të mirëpresim në Kolegjin Dardania përfaqësuesit e American Advising Center të cilët ofruan një sesion informues për studentët e pranishëm.

Sesioni konsistoi në informimin më të hollësishëm rreth testeve standartizuese ndërkombëtare (TOEFL, GRE, SAT etj.), poashtu edhe një njoftim me procedurat e aplikimit në Universitetet evropiane dhe amerikane.

Të gjithë studentët e interesuar mund të vijnë në hapësirat e administratës dhe të marrin fletushkat ku mund të njoftohen me ecuritë përgatitore për testet standartizuese.