Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Regjistrimi i studentëve të rinj vazhdon në Kolegjin DARDANIA

Regjistrimi i studentëve të rinj vazhdon në Kolegjin DARDANIA.
Numër i madh maturantësh vazhdojnë të bëhen studentë të institucionit tonë, në institucionin ku do të sigurojnë një të ardhme të suksesshme, me studime kualitative, programe unike dhe profesor të kualifikuar ndërkombëtar.
Bashkohuni në një komunitet të harmonizuar me standardet europiane aty ku diploma juaj njihet ndërkombëtarisht, dhe siguroni një karrierë profesionale duke studiuar në qendër të Prishtinës.
#YouCantFakeKnowledge