Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Kolegji Dardania nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit me Qendrën Labyrinth

Më datë 16.03.2018, u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe Qendra Labyrinth.

Me anë të këtij memorandumi, studentët e programeve “Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale” dhe “Përkujdesje dhe Mirëqenie Sociale”, mund të mbajnë punën praktike dhe të përfshihen në projekte të ndryshme në kuadër të Qendra Labyrinth.

#KolegjiDardania #DardaniaCollege #YouCantFakeKnowledge