Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

GARA PËR ESENË MË TË MIRË

Pas suksesit në vitin e kaluar, Kolegji DARDANIA ka vendosur që t'a mbaj garën për esenë më të mirë edhe këtë vitë ku fituesit do të kan mundësin të fitojnë BURS 100%. Në garë mund të aplikojnë të gjithë maturantët që kanë përfunduar vitin shkollor në 2017 dhe deshirojnë të jenë student të vitit akademik 2017/2018 në Kolegjin DARDANIA.

Esenë mund ta dërgoni ne email zyrtare: info@kolegjidardania.com

Si dhe duke derguar nje kopje fizike në Administrat.

Afati i fundit deri me 15 Gusht