Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Brezovica Trip

-

Të dashur studentë,

Ju rikujtojmë që këtë të diele jemi duke organizuar një vizitë një-ditore në resortin skijues të Brezovicës.

Bileta për këtë vizitë kushton 5 EURO, dhe pagesa duhet të kryhet më së largu deri më datë 23.12.2017 (E Shtunë) ora 16:00 në administratën e Kolegjit Dardania.

Ftojmë të gjithë studentët e interesuar të jenë pjesë e kësaj vizite dhe të kalojmë një vikend të bukur së bashku!