Aktivitetet

Informohu rreth aktiviteteve të ndryshme të organizuara nga Kolegji DARDANIA

Aktivitet bamirës nga studentët e Kolegjit Dardania

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Dardania dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, sot kemi filluar promovimin e kampanjës bamirëse #DhuroDashni.

Të gjithë studentët e interesuar mund të mbështesin këtë aktivitet bamirës duke blerë një nga materialet promovuese dhe mjetet e gjeneruara do të dërgohen në mbështetjen e misionit të SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovëdhe Down Syndrome Kosova.

#KolegjiDardania #DardaniaCollege