Opinionet e studentëve

Emri: Arlind Muja
Mbiemri:
Drejtimi: Menaxhment dhe Informatikë

Jeta studentore nuk përfshin vetëm studimet, por edhe praktikën dhe aktivitetet e shumta

9 Gusht, 2015 - Arlind Muja është student në programin Menaxhment dhe Informatikë në Kolegjin DARDANIA dhe...

Lexo më shumë
Emri: Qendresa Rashiti
Mbiemri:
Drejtimi: Administrim Biznesi - Menaxhment

Studimet në Kolegjin DARDANIA hapi i parë drejt karrierës.

4 Gusht, 2015 - Qendresa Rashiti ka përfunduar studimet Bachelor në Administrim Biznesi – Menaxhment dhe po i vazhdon studimet edhe në...

Lexo më shumë
Emri: Blerina Syla
Mbiemri:
Drejtimi: Administrim Biznesi - Menaxhment

Në Kolegjin DARDANIA studenti  është  në qendër të vëmendjes.

Blerina Syla është njëra ndër studentet e programit Administrim Biznesi – Menaxhment në Kolegjin DARDANIA që gjatë studimeve të saja ka...

Lexo më shumë
Emri: Majlinda Lushaku
Mbiemri:
Drejtimi: Administrim Biznesi

Përkushtimi ndaj studentëve në Kolegjin DARDANIA, tejet profesional.

Majlinda Lushaku është studente e programit Administrim Biznesi në Kolegjin DARDANIA. Ajo si shumë studentë të tjerë në Kolegjin...

Lexo më shumë