Për një Studim dhe Diplomë që ka Vlerë

Aktivitetet e Fundit

22.05.2015

Lexo më shumë...

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi në mes të Kolegjit Universitar DARDANIA dhe Këshillit Gjyqësor të Kosovës.
22.05.2015

Lexo më shumë...

Studentët e Kolegjit Dardania vizituan Qendrën e Shëndetit Mendor për Fëmijë dhe Adoleshentë – QKUK
15.05.2015

Lexo më shumë...

Në Kolegjin Universitar Dardania shënohet Dita Ndërkombëtare e Familjës me Konferencë për Terapi Familjare
13.05.2015

Lexo më shumë...

Profesori i mirënjohur nga Universiteti Wisconsin SHBA prezantoi para studentëve të Kolegjit Universitar Dardania