Për një Studim dhe Diplomë që ka Vlerë

Aktivitetet e Fundit

20.06.2015

Lexo më shumë...

Jeta studentore ne Kolegjin DARDANIA permes nje video-klipi unik
13.06.2015

Lexo më shumë...

PROMOVIMI I ABSOLVENTIT GJENERATA 2012/2013
09.06.2015

Lexo më shumë...

Planifikimi i Karrierës dhe Strategjitë e Kërkimit të Punës
08.06.2015

Lexo më shumë...

Disa nga studentët e programit të Shkencave Politike dhe Administrimit Publik të Kolegjit DARDANIA, sot kanë vizituar Kuvendin e Republikës së Kosovës.